Bărbat reținut după ce a vrut să fure mâncare dintr-un magazin. Avea asupra sa produse alimentare în valoare de 600 de lei

Îa data de 1 februarie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 44 de ani, a fost depistat de agenții de pază ai unei societăți comerciale, situate pe Calea Aradului din municipiului Timișoara, în timp ce ar fi sustras mai multe produse alimentare.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul a fost depistat după ce a trecut de casa de marcat, având asupra lui mai multe produse alimentare, în valoare de 610 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Totodată, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au reținut un bărbat, de 29 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat în localitățile Nădrag și Criciova. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. 

La data de 1 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia, au identificat un bărbat, de 29 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în cursul anului 2021, acesta ar fi pătruns în două locuințe din localitatea Nădrag și în sediul unei societăți comercială, din localitatea Criciova, iar în data de 15.01.2022 ar fi pătruns într-o altă locuință din localitatea Nădrag.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole