67 de candidați pentru 20 de posturi, la Primăria Timișoara. Sindicatul solicită anularea concursurilor

La concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Timișoara, organizat în această perioadă, s-au înscris 67 de candidați, pentru 20 de poziții.

În urma verificării eligibilității dosarelor de concurs, 51 sunt eligibili, iar în data de 23.12.2021, pe toată durata zilei, vor putea fi depuse contestațiile. Cea mai mare concurență este pentru postul de consilier asistent pentru domeniul patrimoniu/administrare clădiri, terenuri, unde și-au depus dosarele 13 persoane. Pentru două posturi nu și-a arătat nimeni interesul, iar procedura va fi reluată la o dată ce va fi comunicată ulterior. Posturile respective sunt de consilier principal în infrastructură rutieră și consilier asistent în domeniul spații verzi, transmite municipalitatea.

Pașii următori sunt:

-Proba de limbă străină – 10.01.2022 – 9:00;

-Proba de competențe IT – 10.01.2022 – 11:00;

-Proba scrisă – 10:00.

Toate posturile implică studii superioare, cu diferite grade de vechime în muncă: de la minim 1 an la minim 7 ani vechime. Toate posturile sunt pe durată nedeterminată, full-time – 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

De cealaltă parte, Sindicatul din Primăria Timișoara, condus de Tiberiu Negrei, solicită anularea concursurilor în ansamblul lor deoarece organigrama adoptată în luna iunie este în prezent suspendată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole