Primăria Timișoara plătește 140 de mii de lei proiectarea extinderii Complexului sportiv Bega

În cadrul licitației derulată de Primăria Timișoara pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea și extinderea Complexului sportiv Bega a fost semnat, astăzi, contractul.

Serviciile de proiectare vizează: ET(Expertiză Tehnică)+DALI(Documentație de avizare a lucrărilor de investiții) pentru refuncționalizare, modernizare și extindere pe verticală (parter plus două etaje) a Complexului Sportiv Bega de pe Intrarea Zânelor nr.2.

Lucrările vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative. Primăria Timișoara pregătește mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a orașului, bazine, stadioane, baze sportive.  A fost finalizată și achiziția pentru servicii de proiectare care vizează refuncționalizarea terenului de sport, reabilitarea și extinderea clădirii existente, inclusiv utilități pentru stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr.11, Ronaț“, spune primarul Dominic Fritz.

Valoarea contractului de proiectare pentru complexul sportiv Bega este de 139.000 de lei fără TVA, durata contractului fiind de 60 de zile. Executant este 3D Pascal Proiect SRL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole