Alin Nica umilit de revoluționari. A părăsit ședința CJ Timiș dedicată Revoluției fără să acorde plachete comemorative, fiindcă se grăbea

Ședință comemorativă dedicată Revoluției cu scandal la Consiliul Județean Timiș.

Totul a pornit de la prezența în sală a deputatului AUR de Buzău, Nicolae Roman, care la Revoluție a fost comandant al unei unități militare din Timișoara.

Consilierul local din partea PNL, Lucian Căldăraru a anunțat că părăsește ședința, iar mai mulți revoluționari s-au declarat nemulțumiți de prezența invitatului la plenul festiv al Consiliului Județean Timiș.

“Au fost mai multe unități militare care au acționat, atât în Libertății, Calea Șagului, Calea Girocului. Printre ele se află și o unitate militară – 11085 – care a acționat la comandă la represaliile începând din 16 pe 17 decembrie. Astăzi, acel personaj care a condus această unitate militară este mare parlamentar și se află printre noi. Eu nu pot să stau cu asemenea personaje controversate în sală și pentru această faptă văr rog să primiți scuzele mele, dar eu părăsesc această sală“, a spus Lucian Căldăraru.

Organizatorul evenimentului și deci cel responsabil cu stabilirea invitaților, șeful CJ Timiș, Alin Nica, a plecat din ședință convocată chiar de el înainte de a înmâna plachete comemorative, pe care le-a numit în batjocură niște plachete.

“Eu data viitoare nu mai particip și nu mai organizez astfel de evenimente, pentru că în calitatea de gazdă mă simt umilit. Noi mai avem un moment cu niște plachete, îmi permiteți să nu fiu prezent din păcate la acest moment, fiindcă am și alte întâlniri stabilite, nu pot să stau trei ore pentru o întâlnire pe care am planificat-o la o oră și jumătate“, a spus Alin Nica înainte de a părăsi sala.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole