18 utilaje au intervenit noapte trecută pe drumurile naționale din vestul țării

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că 18 utilaje au fost pe drumurile naționale, noaptea trecută, în județele Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, pentru a patrula și a deszăpezi arterele unde au căzut precipitații sub formă de ninsoare.

Cele mai multe autoutilaje au intervenit în Caraș-Severin, 11, pe DN 57, DN 57B, DN 58, DN 6, DN 67D, DN 68, centura Domașnea, cu 36 de tone de material antiderapant.

De asemenea, în județul Hunedoara au acționat 5 autoutilaje și au fost răspândite 14 tone de antiderapant, pe DN 7A, DN 66A, DN 66. Iar în județul Timiș au acționat două utilaje pe DN 69, DN 68A și centura Timișoara.

„Carosabil cu zăpadă frământată, cu material antiderapant: DN 66A Câmpu lui Neag și DN 7A Obârșia Lotrului, ambele în jud. Hunedoara”, transmite DRDP Timișoara.

Colterm intervine la trei avarii apărute la rețea

Echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remedierea următoarelor avarii: –       PT 59 – Zona Lidia– avarie traseu încălzire. Afectează imobilele de pe străzile Lidia, Vălenii de Munte, Vlădeasa,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole