Probleme cu apa în mai multe localități din Timiș, dar și în Timișoara

Aquatim anunță că, miercuri, 8 martie, între orele 9-14, în Găvojdia și Criciova presiunea apei va fi scăzută pentru spălarea rețelei de distribuție.

Pe 8 și 9 martie, între orele 9-14, în Iohanisfeld se vor igieniza rezervoarele de înmagazinare. Pe durata lucrărilor nu vor fi perturbări în alimentarea cu apă a localității.

Joi, 9 martie, între orele 9-15, la intersecția bulevardului Cetății cu strada Madrid se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Dimitri Ivanovici Mendeleev, inclusiv la Punctul Termic.

Joi, 9 martie, între orele 8-16, pe Calea Stan Vidrighin se va executa trecerea branșamentelor de apă de pe conducta veche pe cea nouă. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare stradală, iar pe durata lor se va opri alimentarea cu apă la firmele Dalli, Tehnomet, Egeria, Lukoil, STPT, Aquatim Cerna, Rolling, Autogara Normandia, Elco, Agatex, Omfal, Draexelmaier, restaurantul “La Lia”și Transport auto marfă.

Vineri, 10 martie, între orele 9-15 se vor spăla rețelele de distribuție din Livezile și Dolaț. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei. 

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole