Ziua Timișoarei: 1-3 august, în Parcul Rozelor – sunt căutați comercianți de produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, clătite, langoși sau gogoși

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează în perioada 1-3 august 2022 manifestări dedicate Zilei Timișoarei, în Parcul Rozelor.

“În vederea derulării activităților comerciale din cadrul evenimentului, toți cei interesați pot depune la sediul Casei de Cultură din Timișoara, str. Miron Costin nr.2, sau online, pe adresa office@ccmt.ro, până la data de 20 iulie 2022, cererea de înscriere și următoarele documente:

– acte firmă (copii Certificat Unic de Înregistrare, certificat constatator);

– documentul de înregistrare emis de către Direcția de Sănătate Veterinară;

– carte de identitate;

– talon(pentru truck) și fotografii ale truck-ului, standului și ale produselor comercializate.

Activitățile comerciale se vor desfășura pe strada Alexandru Borza din Timișoara, zona de acces în Parcul Rozelor“, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură.

Produsele alimentare ce pot fi propuse spre comercializare în cadrul evenimentului sunt:

“Produse fast-food, minuturi la grătar electric sau piatră vulcanică, clătite, plăcinte, porumb fiert, pop-corn, înghețată, langoși, gogoși, apă și băuturi răcoritoare. Specificăm faptul că vor avea prioritate comercianții înregistrați cu activități comerciale în Timișoara și în județul Timiș. De asemenea, au prioritate food trucks“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole