Timiș: turiștii care vor să pedaleze pe Transluncani sau în zona Lacului Surduc nu mai sunt nevoiți să meargă la ei cu propriile biciclete – un centru de închiriat va fi deschis cu fonduri europene în Gladna Română

Început de an promițător pentru turismul din Timiș.

Turiștii vor să pedaleze pe Transluncani sau în zona Lacului Surduc nu mai sunt nevoiți să meargă la ei cu propriile biciclete deoarece va fi deschis un centru de închiriat cu fonduri europene în Gladna Română.

Anunțul a fost Făcut de Primăria Fărdea.

Comuna Fârdea este partener al proiectului „GrOw up biking to the Stars – cross-border cycLing development IN the border reGion („Pedalând până la stele – dezvoltarea cicloturismului in regiunea de frontieră”), acronim „GOSLING”, ID Proiect: ROHU00512, în cadrul Programul Interreg VI-A România-Ungaria pentru 2021-2027 ,care a  fost depus astăzi !  Prin acest proiect vom avea un centru de închidere biciclete în localitatea Gladna Română! Comuna Fârdea va cofinanța acest proiect cu 2% și va primii peste 200000 euro ! “Pedalam către stele, noi către Vârful Pades, Lacul Surduc sau/ și Transluncani“, a menționat prin intermediul unei postări pe Facebook, primărița PSD a comunei, Violeta Dobrean.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole