Viitorul candidat PSD la Primăria Lugoj – Călin Dobra – oferă mici și bere la fiecare lugojean. Mega chef pregătit de fostul șef al CJ Timiș

Situația complicată prin care trece administrația din Lugoj a făcut ca municipiul să intre într-un freamăt total privind viitorul primar, mai ales că teoretic ar putea avea loc și alegeri anticipate.

La ora actuală Lugojul este condus de un primar interimar, în persona viceprimarul Bogdan Blidariu, care însă îl are ca și consilier personal pe fostul primar Claudiu Buciu, căruia i-a încetat mandatul înainte de termen, dar care a contestat în instanță ordinul prefectului de încetare.

Deci, putem spune că tot Claudiu Buciu conduce Lugojul, prin mâna viceprimarului, însă dacă va suspenda ordinul prefectului se va reîntoarce pe scaunul de primar măcar temporar.

În tot acest context, fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra, stă la pândă și speră în alegeri anticipate.

Și pentru a pregăti această candidatură, Călin Dobra este în căutarea unei locații pentru a oferi lugojenilor o mega petrecere câmpenească – cu mici, bere, ceaune și lăutari de primă mână – cu intrare liberă și mâncare gratis. Data nu se știe încă din cauza perioadei de concedii și a temperaturilor ridicate, însă ar putea fi în prima parte a lunii septembrie deoarece Călin Dobra vrea să profite la maxim și de aceea are nevoie de o participare cât mai mare, au declarat pentru Buletin de Timișoara surse apropiate de fostul șef al CJ Timiș.

Călin Dobra este încurajat în demersul său de a organiza o mega petrece de faptul că evenimentul Orașul Jazz nu a beneficiat de interesul scontat.

Asta arată că eforul lui Claudiu Buciu de a oferi Lugojului o imagine de oraș cosmopolit este momentan sortit eșecului, iar de vechea realitate, de important centru cultural, a rămas doar mitul.

Să vedem dacă petrecerea lui Călin Dobra va avea mai mare succes.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole