VIDEO: violență extremă la o școală din Arad – o fată lovită cu picioarele în cap, cu pumnii după ceafă și luată la palme

Violență extrem la o școală din Arad.

Într-un video postat pe Facebook se poate vedea cum o fată este lovită cu pumnii și picioarele de mai multe tinere, chiar și când era căzut la pământ.

În tot acest timp, alți tineri stau pe margine și înjură ca la ușa corturlui și instigă la violență.

Dă-i în pu.. mea, că de mă enervez te i-au de păr și aici…“, se poate auzi din gura unei alte fete.

Bătaia ar fi avut loc în vara anului trecută, iar în incident ar fi fost implicați elevi de la două licee din municipiu, de la Colegiul de Arte Sabin Drăgoi, însă și ai unui alt liceu din Arad.

În urma vizionării imaginilor, s-a stabilit că incidentul ar fi avut loc în vara anului 2022, într-o zonă din apropierea pasajului Grădiște, din municipiu. Din imagini, s-a stabilit identitatea persoanelor implicate în incident: mai multe eleve, de la două unități școlare din Arad, care la data săvârșirii faptei aveau 15, respectiv 16 ani.  În acest sens, polițiștii municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, cu privire săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În acest moment, mai multe persoane sunt audiate, pentru stabilirea stării de fapt și a participației fiecăreia, în vederea  luării de măsuri legale, urmând ca, funcție de rezultatul verificărilor, cercetările să fie extinse și cu privire la alte fapte. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările urmând a fi continuate sub supravegherea unui procuror“, a transmis vineri IPJ Arad.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole