Locuitorii din Remetea Mare s-au trezit cu o turmă de oi la ușă

În această dimineață cetățenii care locuiesc pe drumul spre capelă din comună au fost treziți din somn de o turmă de oi care a trecut pe la porțile lor.

Totul s-a întâmplat la ora 5-6 a dimineții. Comentariile nu au întârziat să apară, oamenii fiind îngrijorați de distrugerile cu care se pot alege, însă au făcut și haz de necaz și s-au întrebat ironic dacă a venit cumva Gigi Becali la ei în vizită.

Imaginile primite de la un cititor sunt grăitoare în privința situației pe care au trebuit să o suporte oamenii într-o duminică dimineața.

Un incident asemănător a mai avut loc și toamna trecută. Atunci oile au intrat pe un teren de joacă pentru copii.

Comentariile ironice nu au întârziat să apară nici la vremea respectivă. Unul dintre ele scotea în evidență prețul terenului din zona, de 42 de euro mp, pentru o casă unde pasc oile. Alții apreciau că “aceasta e noua achiziție a primăriei din noul mandat al domnului Ilie Golubov e aparatura ecologica”.

Deși acum comuna are și viceprimar, de la USR, în persoana lui Cosmin Chira, se pare că unele lucruri rămân la fel.

Cod galben de vânt în Caraș-Severin

Interval de valabilitate: 06 octombrie, ora 12:00 – 08 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: intensificări ale vântului Zone afectate: conform textului În intervalul menționat, vântul va avea intensificări în sudul,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole