VEST: un tânăr de 19 ani a fost reţinut după ce a tras cu un pistol cu bile pe stradă – a rănit în stomac un trecător

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Caraş-Severin, după ce a tras cu un pistol cu bile spre un bărbat pe care l-a rănit în abdomen. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Reşiţa.

”Pe 4 iunie, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din  Reşiţa, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

”După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei ascunzând pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit de poliţişti. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, mai anunţă poliţiştii.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole