VIDEO. Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, bea apă cu sticla la o ședință de Consiliu Local – fără maniere, își face astfel debutul în clubul select al “băieților de pe sate“ din PNL Timiș

Consiliul Local Timișoara s-a întrunit astăzi, 15 decembrie, într-o ședință de plen.

Pe lângă proiectele abordate și votate de aleșii locali s-a produs un incident care îl are ca protagonist pe viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără.

Înfierbântat de noua și nesperata postură de președinte de ședință, calitate onorifică pe care a mai deținut-o anul trecut, și pe care în mod normal nu mai trebuia să o dețină până la finalul mandatului, dar și surescitat de dezbaterile privind noul preț al gigacaloriei, viceprimarul Cosmin Tabără a făcut un gest neprotocolar și nepermis la un asemenea nivel, frate cu bădărănismul.

Așa cum se poate observa pe înregistrarea video a ședinței, viceprimarul PNL al Timișoarei, nici mai mult nici mai puțin ia de pe masă o sticlă cu apă, un recipient cu filtru, pentru că aleșii locali mai nou doar apă filtrată pot bea, și o dă pe gât, deși avea pahar în față sa, gest care se mai întâlnește probabil doar prin birurile sătești, precum Dudeștii Noi, sat al șefului de partid al lui Cosmin Tabără, celebrul deja Alin “Țăranul“ Nica. Mai mult, se poate observa cum viceprimarul PNL al Timișoarei, în mod halucinant pentru o persoană cu o asemenea funcție, flutură sticla cu apă prin sală, își clătește gura și își umflă bucile pline cu apă. Semn că zicala “cine stă lângă mlaștină tot broască ajunge“, este extrem de valabilă, iar alinierea lui Cosmin Tabără la politica “Țăranului de la Dudești“ îl face să-și piardă manierele, care nici nu știm dacă le avea.

Astfel, Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, își face debutul în clubul select al “băieților de pe sate“ conduși de Alin Nica, care au acaparat PNL Timiș după alegerile cu scandal din vara anului 2021.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole