VIDEO. Vest: un maramureșean vitezoman a fost depistat de pistolul TrueCam cu 230 km/h pe autostrada A1 Deva-Nădlac – a rămas fără permis 120 de zile și a primit o amendă de 3.300 de lei  

Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au depistat la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Maramureș.

Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km./h., fiind depășită viteza legală de deplasare cu 130 km./h. pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km./h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație. Atragem atenția conducătorilor auto că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii acționează permanent, cu pistolul TrueCam și radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare“, a transmis IPJ Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole