VIDEO. O mașină Retim filmată când încărca “prin bascheți“ gunoi al restaurantului Valery – societatea va cerceta cazul

O mașină de gunoi a RETIM a fost filmată în timp ce încărca “prin bascheți“ gunoi dintr-o dubiță inscripționată cu un logo al uneia dintre restaurantele Valery care deține localuri în Timișoara și Moșnița Nouă.

Filmarea a apărut pe un grup de Facebook și a fost publicată anonim.

Așa se fac afacerile în Timișoara, proști suntem noi că reciclăm, jmecherii aruncă la gunoi orice, inclusiv sticla și asta la mica înțelegere cu angajatii Retim, probabil fără a avea un contract cu o firmă de specialitate. Firma de pe dubă este Valery“, a scris cel care a publicat filmarea.

Contactat de Buletin de Timișoara, directorul Retim, Dan Pascu, a declarat că “vom cerceta evenimentul si lua toate masurile ce se impun in conformitate cu regulamentele interne si prevederile legale“.

Comentariile la postarea respectivă nu au încetat să apară, iar o parte condamnă gestul, iar alții i-au apărare angajaților care ar avea salarii foarte mici.

G.C.G.: “Foarte bine fac. Ca nu au niște salari foarte mari angajați de la retim

 V.G.: “nu cred ca ai spus asta…

 G.C.G.:  “las sa facă ca doar nu fura și nu îl arunca pe camp

A.S.: “cu videoul asta nu vor mai avea nici salariile alea. csf ncsf

S.D.: “pai da bun, da tu dacă arunci gunoi greșit sti ca îți sa peste 2000 lei amenda poliția locală nu!?

M.S.: “era mai bine sa le vezi aruncate pe marginea unui drum ?

G.C.G.: “Lăsați oamenii în pace. Nu fura nu dau în cap. Ca voi dacă ați putea face un ban în plus nu ați face

H.R.: “Daca reciclezi e ok pentru firmele străine care fac miliarde cu gunoaiele,nu ‘si trebuie sa plăteasca ei din buzunarul lor reciclarea ,o faci tu direct pentru ei și bunăstarea corporație .Fi userist ,reciclează

E.B: Erau în ceva vreme ” Containere în care se putea arunca lucrurile volubile ‘ unde puteau să fie Colectate, acum” ?, Așteaptă să se. Întunece

https://youtu.be/gRHy0CyjN8w

Recomandările noastre

Cele mai citite articole