Video. Nicolae Robu, nu se lasă – a lansat o nouă piesă – intitulată “Ca marea”: de când mă știu, am avut fascinația mării

Pierderea alegerilor locale din 2020 i-a oferit fostului primar Nicolae Robu timpul necesar pentru a se dedicat pasiunii sale – muzica.

În luna ianuarie 2022 a lansat o melodie proprie denumită  “Dintre sute de catarge”, pe care o puteți asculta AICI. A urmat apoi balada rock – La Steaua, disponibilă AICI.

Acum câteva zile Nicolae Robu a lansat piesa “Ca marea”.

“CA MAREA…De când mă știu, am avut fascinația mării! Poate și pentru că cel mai mult în ea mă regăsesc. Ca marea, și eu sunt o alternanță de zbucium și calm, o avântare perpetuă spre mereu câte un țărm, prea bine știind că atingerea lui înseamnă sfărâmare, dar sfidând sisific această implacabilă realitate, cu încredere în capacitatea de recoagulare în noi și noi valuri, în noi și noi energii. A treia compoziție muzicală finalizată a mea, după “Dintre sute de catarge” și “La steaua”, anume, piesa intitulată “Ca marea”.  Mulțumesc colaboratorilor Radu Iancioglu și Joan Tudoran, acesta din urmă deținătorul și master-operatorul studioului în care am lucrat, NovaMusic“, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Noua piesă a lui Nicolae Robu vine după ce actualul primar Dominic Fritz a cântat o melodie populară pe scena Filarmonicii Banatul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole