Video. George Simion a prezentat “filmul adevărat al accederii noastre în primăria din Timișoara“

Un grup condus de George Simion a intrat astăzi în Primărie -„Hey, Fritz nu uita – Timişoara nu e a ta”.

Grupul, condus de copreşedintele AUR, George Simion, fără mască și fără a prezenta un certificat COVID, a fost oprit la etajul 1 de angajaţii instituţiei.

“Ne primește cineva și pe noi în audiență? Sunt George Simon, deputat“, a spus liderul AUR celor de la pază, precizând că “am venit cu Ioan Bânciu, reprezentantul Memorialului Revoluției, care e revoluționar, a luptat pentru libertatea noastră și nu-l primiți într-o audiență“.

În replică, primarul Dominic Fritz a condamnat incidentul.

“O bandă de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion, aduși la Timișoara cu autocarul, împreună cu organizația Noua Dreaptă din Mehedinți, au pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, prin forță fizică. Scopul acestor bande a fost să creeze haos și panică în instituție și printre timișorenii care aveau treburi legitime de rezolvat la Primărie. Este inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impotente la acest act violent“, spune primarul Timișoarei.

La rândul său, George Simion a prezentat propriu film al descinderii în Primăria Timișoara.

“Filmul adevărat al accederii noastre în primăria din Timișoara unde Dominic Fritz nu primește de peste două luni timișorenii în audiență“, a scris pe Facebook, George Simion.

IPJ a anunțat că s-a autosesizat în cauză.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole