VIDEO/FOTO. Accident de circulație soldat cu 7 victime – o fată de 11 ani transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD

Şapte persoane, între care o fată de 11 ani, au fost rănite într-un accident de circulaţie produs sâmbătă după-amiază pe DN 68, între localităţile Toteşti şi Haţeg, pentru victima minoră fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD care să o transporte la un spital din Timişoara.

În accident au fost implicate trei autoturisme.

Pentru salvarea celor şapte victime, dintre care două erau blocate în maşini, au intervenit pompierii militari din Toteşti, Bretea Română, Baru şi Hunedoara. De asemenea, cinci ambulanţe au acordat primul ajutor răniţilor.

Pompierii au acţionat de urgenţă pentru descarcerarea celor două persoane – un bărbat în vârstă de 24 de ani şi o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranţă, fiind conştiente şi cooperante. La locul evenimentului, toate cele şapte victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Haţeg, Hunedoara, Deva şi Petroşani„, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN66, între localitățile Hațeg și Totești, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, șapte persoane au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Municipal Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, arată la rândul său IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, a precizat IPJ Hunedoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole