VIDEO. Dominic Fritz la plimbare cu câinele prin oraș – l-a scos pe Tomte la o cișmea publică proaspăt amenajată cu dispozitiv pentru animalele de companie

Primarul Dominic Fritz a anunțat lunile trecute că a adoptat un câine european, fost maidanez, pe care l-a găsit pe stradă.

Zilele trecute, Dominic Fritz l-a scos pe Tomte la o plimbare ocazie cu care a dat și vestea că Aquatim montează cișmele noi care sunt prevăzute și cu dispozitive pentru a putea fi folosite de animalele de companie.

Câinele primarul chiar s-a alimentat cu poftă de la noile cișmele, așa cum puteți vedea în video de mai jos.

Cișmele publice în parcurile din Timișoara. 9 cișmele de apă potabilă vor fi amplasate în 6 parcuri administrate de Primăria Timișoara: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul Alpinet, urmând ca celelalte să fie pregătite și montate ulterior. Investiția este realizată de Aquatim, iar cheltuielile de funcționare vor fi achitate de primărie. Cișmelele sunt prevăzute cu două tăvițe din oțel inoxidabil, una în partea de sus, alta în partea de jos. Astfel, atât timișorenii, cât și animalele lor de companie se vor putea răcori în zilele călduroase de vară“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Timișoara.

Cișmelele sunt branșate la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă și sunt prevăzute cu sisteme individuale de scurgere.

Sunt realizate din oțel zincat și amplasate pe soclu de beton.

Se închide traficul pe Bogdăneștilor

Până în septembrie, nu se va mai circula pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul cuprins între str. Războieni și str. Tacit, iar traficul rutier va fi deviat pe străzile Dunărea, Războieni,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole