Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău face ordine în “Semaforișoara“: 130 de semafoare vor fi imediat desființate. În 13 intersecții șoferii ar putea trece pe galben intermitent

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, anunță că în cadrul Comisiei de Circulație s-a stabilit desființarea semafoarelor inutile.

“Dăm jos semafoarele care nu sunt folosite.Am participat azi la ședința comisiei de circulație, care a stabilit că aproximativ 130 de corpuri de semafoare vor fi imediat desființate. Alte 13 intersecții vor fi supuse unei analize din care să treacă pe galben intermitent. Ulterior va fi stabilit care vor fi desființate și în ce condiții. Au trecut cei 5 ani de garanție de la implementarea sistemului de trafic management pe oraș. Din acest motiv, acum avem posibilitatea de a interveni și a da jos semafoarele inutile“, spune Ruben Lațcău.

Semafoarele vor fi date jos etapizat până la finalul anului

“Semafoarele care vor fi scoase sunt cele de pe intersecțiile: Regele Carol I cu Iancu Văcărescu, Dr. Iosif Nemoianu cu Dr. Liviu Gabor, Mihail Kogălniceanu cu Avram Imbroane, Piața Mărăști, Piața Iuliu Maniu. Asta nu înseamnă că vor fi aruncate la gunoi. Toate cele care vor fi date jos vor fi refolosite în viitoare proiecte ale orașului. Asta înseamnă că vom scădea și numărul de alte semafoare pe care va trebui să le cumpărăm în viitor, cât timp cele pe care le avem se vor potrivi. Semafoarele vor fi date jos etapizat până la finalul anului“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole