Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: am reparat demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a declarat astăzi că municipalitatea a reparat în ultimele luni demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie.

“Primăria Timișoara a plătit 87.000 lei pentru lucrările de la Oncologie și 300.000 lei pentru cele de la ORL. Ca instituție am făcut reparații la instalația electrică, am tencuit și zugrăvit pereții, am înlocuit pardoselile din gresie și am montat covor PVC medical. Cabinetele medicale, birourile de internări sau holurile de așteptare sunt acum curate și asigură condiții civilizate pentru pacienți și cadrele medicale ce lucrează acolo“, a spus Ruben Lațcău.

În 2022 Primăria promite finanțări de 142 de milioane de lei pentru investiții în sănătate

“În acest an avem alocați 142 mil. lei pentru investiții în sănătate (o bună parte pentru dotări la Spitalul Municipal, pentru finalizarea corpului B de la Spitalul de Copii, pentru extinderea Spitalului de Boli Infecțioase sau pentru noua clădire a Clinicii de Balneologie), iar cel mai important e că am făcut deja primii pași pentru cel mai important obiectiv din ultimii 50 de ani din oraș: campusul medical pentru Spitalului Municipal“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole