Viceprimarul USR+ al Timișoarei: costul unei parcări supraetajate este de 15.000-20.000 de euro per loc. Costul unei parcări clasice aprox. 1.700 de euro per loc

Viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcu, a prezentat stadiul lucrărilor la patru noi parcaje care se află în implementare.

Acestea sunt situate în zona Bucovina, Steaua și lângă parcul Clăbucet, pe strada Pepinierei.

“Proiectele se află în diferite stadii de implementare, iar cel din Steaua este aproape finalizat. Mai e nevoie să amenajăm spațiul verde din scuaruri și sistemul de iluminat public. Prima secțiune din Bucovinei este aproape gata, la fel și cea din Clăbucet. La Pepinierei mai avem însă de lucru, fiind așternut săptămâna trecută stratul de piatră. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 3.3 milioane de ron sau 0.7 milioane de euro“, precizează viceprimarul USR+.

Costul unei parcări supraetajate 15000-20000 de euro per loc

“Cele patru parcaje vor aduce în jur de 400 de locuri noi pentru rezidenți. Costul per loc va fi de aproximativ 1700 de euro. Pentru context, un proiect de parcare supraetajată, precum cea de la mall, poate costa undeva între 15.000-20.000 de euro per loc“, a mai spuse Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole