Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: directorul general al Colterm și-a dat demisia – fierbe Coletemul nu de la cărbunii încinși

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, anunță o demisie importantă în una dintre societățile cheie ale orașului, Colterm.

Este vorba despre directorul general al Colterm, Petre Nenu.

Oficialul municipalități face însă și acuzații grave în privința aprovizionărilor cu cărbune.

Fierbe Coletemul, din păcate, nu de la cărbunii încinși  Norocul unei ierni cu temperaturi ridicate a reprezentat o șansă pentru timișoreni. Dar iarna posibil ca doar de acum să înceapă… Din toate punctele de vedere.nUnul dintre oamenii cerebrali din Colterm, directorul general, a ales să plece prin demisie. O demisie care vine pe fondul unei temeri că se apropie 30 aprilie și nimeni nu-l asigură de existența fondurilor necesare achiziționării certificatelor EUA, riscul de a răspunde personal pentru neimplicarea altora în acest program. Implicarea înseamnă fapte concrete și nu povești. Căldura din apartamente, școli, spitale este vitală pentru viața timișorenilor mai mult decât pozele pozitive de pe facebook!“, a scris tot pe Facebook, Cosmin Tabără.

Aprovizionările cu cărbune, acuzații grave

Prefer poze din depozitul de cărbuni, din păcate nu prea văd. Avem platforma luată cu mare fast, dar aducem cărbune din Ungaria, posibil prin Motru? Sper că este reală platforma de la Motru și nu una online… Lăsând gluma la o parte, situația nu stă bine. Sunt câteva persoane care se zbat și unele care doar mimează salvarea acestei societăți. E nevoie de mai mult, e nevoie de asumare și de dat cu pumnul în masă dacă trebuie.  TIMIȘOARA nu mai poate trece prin ce s-a întâmplat iarna trecută, a fost o rușine și o suferință și măsuri nu s-au luat împotriva celor care au spus că știu ce au de făcut, dar doar reușit să încurce!, a mai precizat viceprimarul PNL al Timișoarei“, Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole