VEST: un seif plin cu bijuterii, documente și carduri bancare a fost furat – hoțul a intrat în casă prin geamul de la baie

Un seif care conținea documente, carduri bancare şi aproximativ 150 de grame de bijuterii a fost furat de un bărbat care a intrat într-un apartament din municipiul Arad pe fereastra de la baie, el fiind prins de poliţişti şi ulterior arestat prevenit.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, spargerea a fost dată în weekend, într-un cartier din oraş.

Inculpatul a pătruns prin escaladarea geamului de la baie într-un apartament situat în municipiul Arad, de unde a sustras o cutie metalică tip seif care conţinea mai multe documente, carduri bancare şi bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 150 grame, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 37.000 lei în dauna persoanei vătămate T.Z. Activităţile de cercetare penală au fost efectuate sub îndrumarea procurorului de caz de către lucrători din cadrul I.P.J. Arad – Secţia 1 de Poliţie„, a transmis Parchetul.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat şi a fost arestat preventiv.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole