Timiș: scandal între doi bărbați în parcarea unui centru comercial din Lugoj – un bărbat de 27 de ani a lovit cu un obiect contondent o altă persoană

La data de 06 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 06 martie a.c., în jurul orei 10:44, polițiștii lugojeni au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în parcarea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Lugoj are loc un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se afla în parcarea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Lugoj, un bărbat în vârstă de 53 de ani ar fi fost lovit cu un obiect contondent de către o persoană, care ulterior ar fi plecat într-o direcție necunoscută. În urma verificărilor efectuate, la scurt timp a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei“, a transmis IPJ Timiș.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Foto: arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole