VEST: un fast-food chinezesc a luat foc cu câteva minute înaintea deschiderii

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la un fast-food din municipiul Arad, cu câteva minute înainte de ora deschiderii pentru clienţi, iar flăcările au distrus bucătăria, fără a se înregistra victime.

Localul, care oferă meniuri cu specific chinezesc, este situat pe Calea Victoriei, aproape de Spitalul Judeţean, iar flăcările au izbucnit înainte de ora 10,00, când angajaţii găteau în bucătărie şi se pregăteau să deschidă pentru clienţi.

Pompierii arădeni, a căror bază este situată aproape de locul incendiului, au intervenit cu câteva echipaje de stingere şi descarcerare, reuşind să limiteze flăcările în limitele găsite.

„La ajungerea forţelor, incendiul se manifesta la bucătăria clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, cu posibilitate de extindere la imobilele situate in proximitate. Incendiul a fost localizat prompt în limitele găsite, în aproximativ 15 minute de la sosirea echipajelor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauze s-a produs incendiul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole