VEST: trei elevi depistaţi drogaţi în curtea unei şcoli – au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale

Trei elevi au unei şcoli din municipiul Petroşani au fost depistaţi sub influenţa unor substanţe psihotrope, astfel ca ei au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz. Potrivit IPJ Hunedoara, elevii au 14 ani.

Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani  se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Analizele medicale au indicat, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea DIICOT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole