VEST: tragedie pe șosea – doi motociclişti au murit după ce un şofer s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un grup de şase motociclişti

Doi motociclişti din Ungaria au decedat, iar un al treilea, de asemenea cetăţean al ţării vecine, a fost rănit grav, într-un accident produs duminică după-amiază pe drumul naţional DN 68, între Caransebeş şi Haţeg, după ce un şofer din Petroşani s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un grup de şase motociclişti care se deplasau din sens opus.

La data de 16 iulie 2023, ora 14,45, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcţia Caransebeş spre Haţeg, s-ar fi angajat în depăşirea unei coloane de maşini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motociclişti care se deplasa din sens opus„, precizează o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

În urma accidentului, a rezultat decesul a doi motociclişti, de cetăţenie maghiară şi rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetăţean maghiar. Victima a fost preluată şi transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La această oră, traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulaţie, neexistând rută ocolitoare, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole