277 de amenzi date de polițiști, în weekend, pentru lipsa măștii de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune de verificare a celor care poartă masca de protecție și a nevaccinaților.

În cursul acestui weekend, 23-24 octombrie, la activităţi au participat 566 de forţe de ordine și au fost verificate 230 de societăți comerciale, 140 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 6.000 de persoane.

S-au dat 278 de amenzi, în valoare totală de 93.250 de lei. Dintre acestea, 277 de sancțiuni, în valoare de 92.750 de lei, au fost pentru nepurtarea măștii sanitare și o sancțiune, în valoare de 500 de lei, a fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă! Poliţiştii timișeni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole