Razie tip Blitz în Timișoara. Au fost reținute zece permise de conducere și au fost date 40 de amenzi

Polițiștii rutieri împreună cu cei ai secțiilor 1-5 urbane din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat, marți, în intervalul orar 16:00-19.00, o acțiune tip Blitz pe strada 16 Decembrie 1989 și bulevardele Constantin Brâncoveanu și General Dragalina din Timișoara, pentru prevenirea victimizării prin accidente rutiere, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor și a participanților la traficul rutier.

Astfel că, au fost legitimate 126 de persoane și controlate 112 autoturisme, iar în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.177 de lei. Dintre acestea, 38 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și două sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

A fost retras un certificat de înmatriculare și reținute 10 permise de conducere, din care nouă pentru neacordare prioritate pietoni și unul pentru circulație pe sens opus.

„Recomandăm în continuare participanţilor la traficul rutier să respecte regulile de circulație, să dea prioritate celor care au acest drept și să evite implicarea în evenimente rutiere”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole