VEST: peste 400 de persoane audiate în cazul afaceristului Ioan Crişan din Arad a cărui mașină a fost aruncată în aer în mai 2021

Peste 400 de persoane au fost audiate până acum în cazul afaceristului Ioan Crişan din Arad, care a murit după ce maşina sa a explodat, a precizat procurorul general Alex Florenţa.

El a precizat că anchetatorii români cooperează cu mai multe state din zonă dar şi cu Europol şi că există un cerc de suspecţi.

Peste 400 de persoane audiate au fost audiate până în prezent în cazul din Arad al afaceristului care a murit după ce maşina sa a explodat. Procurorul general al României, Alex Florenţa a afirmat într-o discuţie cu presa că în acest caz anchetatorii români cooperează cu mai multe state din zonă dar şi cu Europol.

El a precizat că este un caz delicat şi că există deja un cerc de suspecţi în acest caz, şi străini şi români.

Cooperarea cu statele din Europa bună, a mai afirmat el.

Alex Florenţa a precizat că genul acesta de fenomene de criminalitate va veni si spre noi şi că este nevoie de o legislatie care să te ajute, ca să pui în balanţa interesele publice şi de securitate.

Procurorul general al dat exemplul accesului la cartele prepay, precizând că România este singurul stat care nu are acces la cartele prepay. ”Evident ca trebuie filtre, îngradiri”, a mai spus el.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole