VEST: percheziții la persoane care se ocupau cu traficul de droguri – 34 de persoane audiate

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii, au făcut 16 percheziţii în judeţul Arad, la persoane care se ocupau cu traficul de droguri. 34 de suspecţi urmează să fie audiaţi în acest dosar.

La data de 04.04.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Arad efectuează un număr de 16 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Arad, în cadrul unei acţiuni care vizează destructurarea unei grupări infracţionale specializate traficul de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive, fără drept”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit sursei citate, în perioada ianuarie – aprilie 2023, pe raza judeţului Arad, a activat o grupare specializată în procurarea, deţinerea în vederea comercializării, ambalarea şi vânzarea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, precum şi substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive către consumatori de pe raza acestui judeţ, activitate în urma căreia au fost obţinute venituri.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 34 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale”, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole