VEST: o mașină a luat foc în mers – șoferul a oprit autoturismul după ce interiorul a fost cuprins de un fum dens

Un autoturism a fost distrus în întregime de un incendiu care a izbucnit, marţi seara, în timp ce maşina se deplasa pe DN 66, în zona localităţii Băniţa, din apropiere de Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Şoferul, care se deplasa spre Petroşani, a oprit autoturismul după ce interiorul acestuia începuse să fie cuprins de un fum dens.

Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în această seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism oprit din deplasare pe DN 66, în apropiere de localitatea Băniţa. Conducătorul auto se deplasa către Petroşani şi a oprit autoturismul pentru că interiorul maşinii începuse să fie cuprins de un fum dens”, a transmis, marţi seară, ISU Hunedoara.

În urma incendiului, maşina a fost distrusă în întregime.

În urma unui apel transmis la 112, la ora 20.30, referitor la un autoturism curpins de flăcări, pompierii din Petroşani au sosit de urgenţă la locul incidentului şi au acţionat pentru stingerea incendiului. Arderea a fost generalizată, autovehiculul fiind distrus în întregime”, a precizat ISU Hunedoara.

În urma incendiului nu au fost victime, iar circulaţia a fost întreruptă pe un sens timp de 30 minute.

Cauza producerii incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică a autoturismului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole