VEST: incendiu puternic la un depozit de piese auto şi anvelope – patru detașamente de pompieri au acţionat mai bine de patru ore pentru lichidarea focului

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit la un incendiu cu degajări mari de fum care a izbucnit la un depozit de piese auto şi anvelope din Deva.

Un incendiu puternic s-a produs în această noapte, într-un depozit din municipiul Deva, în care se aflau piese auto şi anvelope. La locul incendiului au intervenit de urgenţă, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Deva, în sprijinul cărora s-au alocat forţe din cadrul detaşamentelor Hunedoara, Orăştie şi Secţiei Ilia, sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului – şef”, a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de circa 500 metri pătraţi, cu o foarte mare degajare de fum şi cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o altă hală din apropiere.

Pompierii au localizat incendiul după care au acţionat mai bine de 4 ore pentru lichidarea  acestuia.

Un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială de lucru cu apă şi spumă se află în continuare, la faţa locului, în supraveghere. Având în vedere amploarea evenimentului, la locul intervenţiei s-au deplasat inspectorul şef al ISU Hunedoara, prefectul judeţului, şeful Inspecţiei de Prevenire al ISU Hunedoara şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu”, a mai transmis ISU Hunedoara.

Pompierii au precizat că nu au existat victime.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului urmează a fi evaluate, la fel şi cauza producerii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole