VEST: mai mulți traficanți de droguri au fost arestați – au vândut diferite cantități de canabis, cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 lei

Doi suspecţi au fost reţinuţi de DIICOT Arad pentru trafic de droguri de risc – unul cu condamnare în trecut pentru fapte similare -, ei fiind acuzaţi că au vândut în ultimele luni diverse cantităţi de canabis cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 de lei.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023 – februarie 2024, unul dintre aceştia, aflat în stare de recidivă (condamnat definitiv pentru fapte similare la pedeapsa închisorii cu suspendare sub supraveghere), a deţinut şi vândut, în mod repetat, diferite cantităţi de canabis, cu sume cuprinse între 2.300 şi 3.500 lei. Cu privire la cel de al doilea inculpat, s-a reţinut faptul că a deţinut în locuinţă, în scopul comercializării, o cantitate de canabis, ambalată în pungi vidate„, a transmis, miercuri, DIICOT Arad, care precizează că au avut loc percheziţii la cei doi.

Tribunalul Arad a admis propunerea formulată de DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a unuia dintre presupuşii traficanţi, în timp ce al doilea a fost plasat în arest la domiciliu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole