Trei tineri amendați pentru turarea motoarelor pe timp de noapte, în acest weekend

Polițiștii locali au prins și în acest sfârșit de săptămână, șoferi care tulburau liniștea publică prin turare motoarelor autovehiculelor. Trei tineri, de 20, 22 și 24 de ani, au fost depistați turând motoarele și efectuând frânări bruște, pe loc, în scop de divertisment, pe timp de noapte, pe străzile Popa Șapcă, Oituz și în Piața Consiliul Europei, Cei trei au fost sancționați cu câte 800 de lei.

De-a lungul timpului, s-a constatat că, în special în perioada sezonului cald, astfel de distracții sunt frecvente în rândul tinerilor, polițiștii locali aplicând anul acesta un număr de 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 50.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care au astfel de pasiuni să evite să se desfășoare în cartierele orașului, în caz contrar riscând sancțiuni drastice.

„Potrivit hotărârii de Consiliu Local, folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 2500 lei”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole