Incendiu cu pericol de propagare la o hală în care erau trei tone de azotat amoniu, la Gottlob

Pompierii timișeni au fost solicitați seara trecută, la ora 21:32, despre producerea unui incendiu produs la un autoturism, cu propagare la anexă și la casă, în comuna Gottlob.

A fost alertat Detașamentul de Pompieri Sânnicolau Mare și trimiși la fața locului 9 pompieri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD B.

„La sosirea echipajelor de pompieri și după efectuarea recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la autoturism, fiind propagat la anexa casei de aproximativ 80 mp și la coama casei. De asemenea, exista pericolul de propagare la o hala de aproximativ 500 mp, în care erau depozitate 3 tone azotat de amoniu, aproximativ 20 tone cereale, utilaje agricole și deșeuri lemnoase”, transmite ISU Timiș.

Ca urmare a situatiei operative s-a dispus alertarea Detașamentelor 1 și 2 de pompieri Timișoara, cu 2 Autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 Cisterna, cu un efectiv de 9 pompieri. În sprijinul echipajelor de intervenție, au participat Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Jimbolia, Biled, Lenauheim, Comloșu Mare, Lovrin și Teremia Mare.

Intervenția pompierilor a eliminat posibilitatea extinderii incendiului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole