VEST: incendiu la o fabrică de încălţăminte – focul a izbucnit în jurul orei 5,30 de la un scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la un utilaj dintr-o fabrică de încălţăminte din oraşul Sebiş, fiind lichidat de pompieri înainte de a se extinde, în timp ce doi angajaţi aflaţi în incintă s-au autoevacuat, fără să existe persoane rănite.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 5,30 şi a intervenit Detaşamentul de Pompieri Sebiş cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul utilajului cu posibilitate de extindere la restul utilajelor din fabrică. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut că incendiul se fie localizat şi lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor. În urma incendiului a ars utilajul industrial, care era folosit pentru a injecta spumă în timpul procesului de fabricare a încălţămintei, iar pereţii din încăperea în care se afla acesta s-au degradat„, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Două persoane care se aflau în interiorul fabricii în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă înainte ca pompierii să ajungă. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale.

Cauza producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

Dosar penal după protestul din fața primăriei

Protestul de duminică din fața Primăriei Timișoara a adus un dosar penal. Aproape 100 de persoane au participat la manifestația împotriva certificatului Covid. Organizatorul nu a luat măsurile legale sanitare,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole