Timișoara: doi tineri depistați cu droguri la ei în stația de vaporetto Constantin Brâncoveanu – au fost găsite mai multe țigarete golite de tutun și fragmente vegetale

Bărbați depistați de polițiștii locali într-o stație vaporetto de pe Malul Begăi, cu substanțe interzise asupra lor.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban șu Patrulare Navală, aflați în patrulare ieri, în jurul orei 17.30, pe malurile Canalului Bega, unde s-a semnalat de către cetățeni că diverse persoane consumă alcool și posibil substanțe interzise, au observat doi tineri care au devenit agitați la apariția polițiștilor locali.

Cei doi se aflau în stația vaporetto ”Constantin Brâncoveanu” de pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Trecând la legitimarea acestora, unul dintre ei a fost identificat în persoana lui D.A., din Timișoara, în vârstă de 32 de ani. Celălalt bărbat nu a dorit să își dea datele, motiv pentru care ambii au fost aduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale. Trebuie menționat faptul că asupra lor au fost găsite mai multe țigarete golite de tutun, două pachete de țigări și fragmente vegetale ce păreau a face parte din categoria substanțelor interzise, învelite în staniol. La sediul instituției a fost identificat și cel de-al doilea bărbat, C.B.W., de 35 de ani, tot din Timișoara. A fost întocmită documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri“, se arată într-un comunicat de presă.

Acesta nu este singurul caz de acest gen constatat în zona respectivă, la mijlocul acestei luni un alt tânăr fiind depistat în același loc cu substanțe interzise asupra sa.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole