VEST: grav accident rutier pe DN58 – trei victime duse la spital după o coliziune între două mașini

trei victime transportate la spital după o coliziune între două autoturisme

Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN 58, între Reșița și Soceni, la km 8, iar serviciul de urgență a fost imediat alertat prin apel la numărul de urgență 112.

Potrivit primelor informațiil, două autoturisme au fost implicate în accident, iar într-unul dintre acestea se aflau două persoane, iar în celălalt o persoană.

La fața locului a intervenit prompt Detașamentul de Pompieri Reșița, care a trimis o autospecială de descarcerare, un ASAS și o ambulanță SMURD. În plus, două echipaje de Serviciul de Ambulanță Județean au fost trimise la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, s-au constatat trei victime, dintre care una era încarcerată în autoturism. Cu toate acestea, persoana încarcerată era conștientă și cooperantă, ceea ce a facilitat intervenția rapidă a pompierilor pentru extragerea acesteia din autovehicul.

Toate cele trei victime au fost ulterior transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament adecvat. În urma accidentului, circulația rutieră a fost temporar blocată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole