VEST: grav accident rutier pe autostrada A1 – un bărbat a murit după ce șlepul pe care îl conducea s-a răsturnat

Luni noaptea, în jurul orei 0:30, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, la km. 538, calea 1, a avut loc un accident rutier.

Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu consumase alcool.

Șoferul rănit a decedat ulterior la spital.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, a comunicat IPJ Arad.

DRDP Timișoara  a informat astăzi că se desfăşoară „operațiuni pentru ridicarea unui ansamblu rutier care transporta autoturisme, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, la km 538, Zădăreni (AR). În urma unui accident rutier care a avut loc azi noapte, trailerul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole