VEST: grav accident rutier într-un mare municipiu – un autobuz a lovit două autoturisme şi un stâlp, iar două persoane au fost rănite

Un autobuz a lovit două autoturisme şi un stâlp, marţi, pe o stradă din municipiul Arad, două persoane fiind rănite.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, evenimentul rutier a avut loc pe strada Câmpurilor, în jurul orei 7,00.

„Un bărbat de 52 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autobuz pe strada Câmpurilor, dinspre Arad spre Sânpaul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma coliziunii, a fost acroşat un autoturism parcat în afara părţii carosabile, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Conform aceleiaşi surse, au fost rănite două persoane – şoferul autobuzului şi o femeie de 47 de ani, pasageră în autobuz. Victimele au fost transportate la spital, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale.

„Testarea conducătorilor auto a indicat ca niciunul nu consumase alcool. Întrucât cauza principală a producerii evenimentului ar fi o afecţiune medicală a şoferului autobuzului, acesta nu este clasificat ca accident rutier, conform prevederilor legale”, precizează IPJ Arad.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole