VEST: grav accident între Reșița și Caransebeș – 5 persoane au fost rănite după ce șoferul unei mașini, un tânăr de 19 ani cu permis de câteva luni, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un microbuz

Un grav accident de circulație a avut loc marți noaptea pe DN58, care leagă Reșița de Caransebeș.

Un autoturism ce circula dinspre Caransebeș și în care se aflau cinci persoane, condus de un tânăr de 19 ani cu carnet de conducere de câteva luni, a intrat cu viteză într-o curbă la ieșirea din Soceni, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un microbuz ce tracta o platformă auto pe care se afla un alt microbuz.

În urma impactului, autoplatforma s-a răsturnat, iar autoturismul care a provocat accidentul a fost distrus în proporție de 80%.

Cei 5 ocupanți ai mașinii au fost răniți și au suferit traumatisme pe tot corpul, dar nici unul nu are viața pusă în pericol.

Faptul că toți au purtat centurile de siguranță, le-a salvat viața.

La controlul cu aparatele etilotest și drugtest, ambii șoferi au ieșit negativi. Din primele cercetări, a reieșit că o cauză probabilă a producerii accidentului este lipsa de experiență a șoferului și viteza excesivă în curbă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole