Plin de șoferi beți, permise suspendate sau mașini neînmatriculate pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au ieși din nou la vânătoare de șoferi beți sau carnetele suspendate. Au dat peste unul care conducea o mașină neînmatriculată și cu numere false. Toți s-au ales cu dosare penale.

Astfel, ieri, polițiștii din Deta au depistat, pe strada Victoriei, un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care își conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot ieri, dar în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbană Timișoara au depistat, pe strada Behelei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea și el sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, refuzând procedura. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În jurul orei 18:30, polițiștii din Sânnicolau Mare au depistat, în localitatea Sânpetru Mare, un bărbat de 57 de ani, care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Seara, în jurul orei 20:10, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Sânpetru Mare, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că autoturismul figura neînmatriculat, având aplicat un număr de înmatriculare care ar fi aparținut unui alt autoturism. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea sau punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”

În această noapte, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Lugoj au oprit pentru control, în localitatea Racovița, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că bărbatul figura cu dreptul de a conduce suspendat. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole