Polițiștii timișeni au prins, seara trecută, un șofer drogat și altul cu autoutilitara neînmatriculată și cu plăcuțe false

Polițiștii timișeni au depistat pe șoselele din județul doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Seara trecută, polițiștii Jimbolia au oprit pentru control, pe strada Calea Timișorii o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că autoturismul nu este înmatriculat și ar fi avut montate plăcuțe cu număr de înmatriculare fals. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Tot seara trecută, polițiștii din Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control, pe strada Calea Lugojului, o autoutilitară, condusă de un tânăr, în vârstă de 28 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole