VEST: grav accident de circulație – șase persoane din care trei copii au fost rănite după coliziunea dintre două mașini

Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune violentă, rezultând rănirea a șase persoane, printre care trei copii. Într-un efort rapid de a interveni și de a salva vieți, pompierii au reacționat prompt și au trimis la fața locului un echipaj de la Secția de Pompieri Moldova Nouă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) CS.

La scurt timp după primirea apelului de urgență, echipajul de pompieri de la Moldova Nouă a sosit la locul accidentului cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare. Aceasta este o componentă esențială a arsenalului lor, permițându-le să acționeze în situații de urgență și să extragă victimele din vehiculele avariate.

În timp ce pompierii și paramedicii se grăbeau să-și facă drum prin traficul intens pentru a ajunge la locul accidentului, starea victimelor rămânea o preocupare majoră. Cele două autoturisme implicate în accident prezentau semne evidente de avarii serioase, iar persoanele aflate în interiorul lor necesitau asistență medicală urgentă. Printre cei implicați se aflau trei copii în vârstă de 2, 7 și 11 ani, împreună cu mama lor în vârstă de 22 de ani.

După sosirea la fața locului, pompierii au stabilit rapid un perimetru de siguranță în jurul autoturismelor avariate și au început să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât exista riscul de izbucnire a unui incendiu. În același timp, echipajul SAJ CS a evaluat starea victimelor și a început imediat să ofere îngrijiri medicale de bază.

Pompierii au reușit să extragă cu grijă persoanele rănite din autoturisme și le-au predat în îngrijirea paramedicilor. Aceștia din urmă au evaluat și tratat rănile suferite de victime, stabilind că acestea sufereau în principal de traumatisme și excoriații. În urma evaluării, s-a decis transportul tuturor celor șase persoane la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă, unde vor primi asistență medicală specializată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole