VEST: femeie salvată în ultimul moment dintr-un incendiu – a fost intoxicată cu fum și nu a putut să iasă singură din casă

O femeie a fost salvată de pompierii arădeni, care au reuşit să o scoată în ultimul moment din locuinţa sa cuprinsă de incendiu, victima suferind o uşoară intoxicaţie cu fum, motiv pentru care nu a putut să iasă singură din casă.

Femeia are 76 de ani şi locuieşte într-o casă din municipiul Arad, iar o încăpere a locuinţei a luat foc, luni, în urma unui scurtcircuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, femeia a fost extrasă din locuinţă şi preluată de echipajul medical SMURD, fiind conştientă şi cooperantă. Ea a suferit o intoxicaţie cu fum şi a spus că din acest motiv s-a simţit ameţită şi nu a mai fost în stare să iasă din casă.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, pentru că a refuzat să plece la spital şi să îşi lase casa nesupravegheată.

Pompierii au stins focul înainte ca acesta să cuprindă toată casa, însă o cameră de 20 de metri pătraţi a fost distrusă de flăcări.

Sâmbătă, tot în judeţul Arad, în oraşul Chişineu-Criş, o femeie în vârstă de 82 de ani a fost găsită decedată într-o anexă a gospodăriei sale care a fost distrusă de un incendiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole