Au revenit în atenția polițiștilor bețivii și drogații de pe străzile din Timișoara și județ

Polițiștii timișeni au depistat pe raza județului Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Vineri, 27 august, în jurul orei 17:00, polițiști din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Drumul Saravale, o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Tânărul a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot vineri, în jurul orei 03:33, polițiști rutieri au depistat pe DJ 691, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care conducea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, tot vineri, în jurul orei 01:30, polițiștii au mai prins un șofer beat, în vârstă de 40, care conducea pe strada Vasile Pârvan. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Sâmbătă, în jurul orei 00:20, polițiștii au depistat pe Bulevardul 16 Decembrie, un alt tânăr, de 30 de ani, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În aceeași zi, polițiștii din Lugoj au depistat pe strada 20 Decembrie, un bărbat de 55 de ani, care conducea cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, tot în Lugoj a fost prins un tânăr de 20 de ani, care conducea fără permis de conducere. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

În acest weekend, polițiștii rutieri au constatat opt infracțiuni la regimul circulației, au reținut 48 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole