VEST: doi tineri piromani ar fi incendiat un autoturism folosind un lichid inflamabil – mașina a fost distrusă în proporție de aproximativ 80%

Doi tineri, unul minor, au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi incendiat un autoturism în zona centrală a municipiului Arad, folosind un lichid inflamabil.

Atacul asupra autoturismului a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Corneliu Coposu, intervenind pompierii pentru stingerea flăcărilor.

Autoturismul a fost distrus în proporţie de aproximativ 80%, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi fost vorba de o incendiere cu intenţie. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor criminalişti, a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi incendiat autoturismul în cauză, prin utilizarea unui accelerator de ardere„, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării de măsuri preventive, pentru distrugere prin incendiere.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole