Tânăr prins în timp ce încerca să treacă vama Cenad ilegal. Și-a uitat documentele acasă și s-a ascuns între scaunele mașinii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un bărbat, cetățean român, care a încercat să iasă din țară ascuns într-un autoturism.

Vineri, 9 decembrie, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, călătorind cu un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Austria. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în interiorul mijlocului de transport, între scaunul șoferului și bancheta din spate, un bărbat.

Persoanele și mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 29 de ani. El a declarat că a recurs la această metodă pentru că și-a uitat acasă documentele de călătorie.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole